Wijzingen coronamaatregelen 10/10/2020

Beste ouders, lieve leden,

Jullie vernamen het misschien al via andere kanalen, maar vanaf woensdag 14 oktober geldt ‘code oranje’ voor de jeugdbewegingen.

We zetten graag even voor jullie op een rijtje welke veranderingen dat inhoudt:

Voor de jongste groepen (Sloebers, Roodkapjes, Jimmers) verandert er weinig. Zowel binnen- als buitenactiviteiten kunnen plaatsvinden in bubbels van 50 personen. We blijven uiteraard heel strikt toezien op hygiëne. Binnen de bubbels is er geen afstand nodig.

Voor de oudere groepen (Knimmers, Simmers, Sjo’ers) veranderen er wel wat zaken. Buitenactiviteiten kunnen nog steeds plaatsvinden in bubbels van 50 personen, zonder mondmasker. Binnenactiviteiten daarentegen kunnen slechts doorgaan in bubbels van 20 personen en een mondmasker is steeds verplicht. Mogen we aan onze oudste leden daarom vragen om steeds een mondmasker bij te hebben? We beloven dat onze activiteiten even leuk blijven!!!

Verder willen we nogmaals vragen om je kind aan de ingang van ons terrein af te zetten en als ouder ons terrein dus niet te betreden. We zorgen ervoor dat er steeds voldoende leiding aanwezig is aan de ingang zodat je eventuele vragen zeker kan stellen en er voldoende toezicht is voor onze kleinsten.

Bij eventuele vragen, opmerkingen, bezorgdheden … mag je steeds contact opnemen met de hoofdleiding of takleiding.

Veel liefs

De Leiding