Online infomoment

Beste ouders,
Zaterdag 30 mei zal elke groep een online infomoment organiseren omtrent ons zomerkamp. Wij zullen eerst algemene informatie geven en nadien is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Alle ouders en kinderen zijn welkom. Indien u niet kan deelnemen aan dit moment is dat geen probleem, want alle informatie zal ter beschikking komen en bij verdere vragen is de leiding steeds bereikbaar.
Het infomoment zal doorgaan via Zoom. U kan via uw computer op de website of via uw gsm met de app dit infomoment volgen door op onderstaande link te klikken op het aangegeven uur en de stappen die verschijnen te volgen. In bijgevoegd document ‘Zoom’ vindt u extra informatie rond de werking van Zoom. Indien u nog vragen heeft of problemen ondervindt, kan u altijd terecht bij de leidsters van uw kinderen.
!! Laatste oproep voor kampinschrijvingen !!
- Morgen, vrijdag 29 mei, is uw laatste kans om uw dochter(s) digitaal in te schrijven via onze website. Daarna worden de inschrijvingen afgesloten. https://ksasintgoedele.be/kamp
- De betaling van het kamp ontvangen wij graag ten laatste volgende week op vrijdag 5 juni.
Tot zaterdag!

De uren waarop de Zooms plaatsvinden, en de meeting-id's + paswoorden worden gecommuniceerd via mail of sms en Facebook ('Ouders KSA Sint-Goedele Ninove')