BELANGRIJK: KSA on hold!

Beste lid, beste ouder, beste sympathisant

Na overleg van de jeugdsector en Minister van Jeugd Benjamin Dalle werden nieuwe maatregelen om het coronavirus in te dijken opgesteld. Er werd besloten dat weekends, eetfestijnen, fuiven én alle ‘gewone wekelijkse activiteiten’ best geannuleerd of uitgesteld worden tot en met 31 maart.

Ook wij zijn dus genoodzaakt om al onze activiteiten tot en met 31 maart op te schorten. Dit betekent dat onze wekelijkse rondes alvast niet meer door zullen gaan tot en met 31 maart. Ook ons jaarlijkse eetfestijn, de Lentegrill, van zaterdag 21 maart wordt afgelast.

Momenteel zijn we nog volop aan het overleggen over eventuele latere alternatieven en/of terugbetaling van de reeds aangekochte kaarten. Van zodra hier meer duidelijkheid over is, zal dit gecommuniceerd worden via de site, de Facebookpagina en sms.

Over het ledenweekend dat plaatsvindt van 3 tot 5 april kunnen we op dit moment nog geen beslissing vellen. We volgen de raadgevingen van de overheid op de voet en houden jullie op de hoogte. Uiteraard hopen wij dat dit alsnog kan plaatsvinden. De gezondheid van onze leden, leiding en hun familie krijgt echter prioriteit.

Mochten er nog vragen zijn, mogen jullie steeds contact met ons opnemen.

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot snel!

Groetjes

De Leiding